Top

Wie zijn wij?


T&O Bewindvoering is een bewindvoerderskantoor gericht op de uitvoering van beschermingsbewind. T&O Bewindvoering is geen WSNP bewindvoerder. In geval van problematische schulden wordt samengewerkt met een bewindvoerder WSNP.

De oprichters hebben na afronding van een relevante HBO studie en de opleiding 'Bewindvoerder' jarenlange ervaring opgedaan binnen de GGZ en andere psychosociale hulpverleningsinstanties. Hierdoor heeft de organisatie behalve de benodigde juridische en financiële kennis, ook kennis van psychiatrische aandoeningen en gedragsstoornissen.

Op dit essentiële vlak onderscheidt T&O Bewindvoering zich van overige bewindvoerderskantoren waar deze psychopathologische kennis veelal ontbreekt. Door ruime ervaring in de hulpverlening heeft T&O Bewindvoering een brede kijk op de problematiek welke dikwijls ten grondslag ligt aan de behoefte van het bewind. Hierdoor is de cliënt verzekerd van een deskundige aanpak en professionele hulp op maat, welke de basis vormen om tot een goede samenwerking te komen en de kans op een succesvol bewind aanzienlijk vergroot.

Om in geval van ziekte, afwezigheid of uitval, de continuïteit van diensten te waarborgen en zorg te dragen dat altijd een medewerker bereikbaar is welke rechthebbende inhoudelijk te woord kan staan, is T&O Bewindvoering een samenwerkingsverband aangegaan met
T&O Bewindvoering Hoogeveen. Beide kantoren werken op een uniforme werkwijze en hanteren hetzelfde beleid. Het betreft echter twee zelfstandig opererende kantoren welke elkaar ondersteunen om rechthebbenden beter van dienst te kunnen zijn.

Voor vragen kunt u te allen tijde contact opnemen.